3 Tempat Makan Best Western Di Simpang Renggam, Johor

| October 29, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Simpang Renggam, Johor | Khalifah Media Networks – Anda lapar? tapi dalam masa yang sama anda sedang berada di tempat lain sama ada bercuti mahupun atas sesuatu urusan. Kebiasaannya apabila kita sampai di sesuatu tempat yang jarang kita pergi, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Pernahkan terfikir?

Ok, jangan risau di sini kami bantu anda dengan memberi tiga pilihan tempat makan best western yang sedap boleh anda kunjungi jika berada di Simpang Renggam, Johor. Kalau dekat dengan tempat penginapan anda, kenapa tidak untuk mencuba kan? Ayuh, mari kita jamu mata dan buka selera anda dengan 3 pilihan tempat makan best di Simpang Renggam ni yang boleh anda rasai sendiri. Berikut adalah beberapa tempat yang dicadangkan:

1. O’HANA KITCHEN

Kalau tanya orang sekitar Simpang Renggam, Johor ni, Restoran O’Hana Kitchen di Simpang Renggam ni bukan lah suatu yang asing lagi bagi mereka. Selain menyediakan masakan tempatan, tempat ini juga popular dengan menu masakan Western Food yang perghhh pasti mengiurkan sesiapa yang merasa. Ruang restoran luas dan selesa untuk keluarga.

Walau harganya berpatutan, tapi hidangan makanannya sangat banyak. Walau sedap, anda mungkin tak habis melicinkan juadah yang terhidang. Jadi boleh la berkongsi kalau tau perut kecik ye. Boleh tengok gambar-gambar antara makanan western ni Restoran O’Hana Kitchen ni.

Jika anda bercadang nak datang ke Restoran O’Hana Kitchen ni terletak di alamat : No.20, Jalan Setia 1, kawasan perindustrian setia, 86200 Simpang Rengam, Johor. Atau boleh juga hubungi 017-709 3906 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Restoran O’Hana Kitchen ni dibuka pada pukul 4.00 pm hingga 12.00 am, beroperasi setiap hari kecuali hari Isnin cuti.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Ohana-Kitchen-JB-100156437143448/

2. KELLYPOJAWANI CAFE

Bagi yang sukakan suasana yang selesa boleh la singgah jamu selera kat restoran ni di Simpang Renggam. Ruang restoran indah dihiasi dengan hiasan yang sesuai dan selesa pasti sangat santai untuk menjamu selera.

Restoran Kellypojawani Cafe bukan sahaja tempat yang sesuai untuk makan seisi keluarga, tetapi juga tempat yang santai untuk bertemu rakan-rakan untuk berbincang ataupun melepak (eh?). Ramai yang setuju pekerja Restoran Kellypojawani Cafe ni sangat mesra dan ramah dan buatkan orang tak rasa janggal bila berada di situ.

Masakan western barat yang paling popular di sini adalah chicken chop memang Terbaikk. Bak kata orang, memang padu!! Boleh tengok gambar-gambar menu yang sedap di Restoran Kellypojawani Cafe terletak di Simpang Renggam, Johor ini.

Sebelum terlupa, ni alamat Restoran Kellypojawani Cafe ni : Lot 315 Jalan Sekolah 1, 86200 Simpang Rengam, Johor. Untuk sebarang pertanyaan boleh call : 019-755 0613 untuk sebarang pertanyaan atau urusan tempahan makanan.

Restoran Kellypojawani Cafe yang menyediakan menu western di Simpang Renggam ni bukak seawal jam 3.00 pm – 11.00 pm. Oleh itu, cuba cari masa yang sesuai untuk anda berkunjung ke sini sama ada bersama keluarga atau rakan-rakan nanti. InshaAllah pasti sedap dan berbaloi untuk selera anda semua.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/kellypojawani/

3. BURGER JALANAN HQ

Ni satu lagi kedai hipster yang menyediakan juadah makanan western yang best di Simpang Renggam, Johor. Jika dah boring dengan Cafe lain, ha apa kata anda cuba pula masakan di kedai Burger Jalanan HQ ini pula, ramai cakap sedap dan harga berbaloi. Boleh tengok gambar-gambar di bawah. Ala, sebagai preview kan. Kalau berminat, boleh lah singgah ke Burger Jalanan HQ yang terletak di Simpang Renggam ni nanti.

Ramai warga Simpang Renggam, Johor yang memberi review bahawa kedai Burger Jalanan HQ ni sedap dan best. Kalau teringin nak singgah, ini alamatnya : Lot ptd 4380 Bandar Baru Ibrahim Majid, 86200 Simpang Renggam, Johor. Boleh call 012-532 8446 untuk sebarang pertanyaan serta untuk membuat tempahan. Dibuka bermula pukul 5.00 pm hingga 12.00 am. Jadi rancang perjalanan anda nanti bila berada di Simpang Renggam, Johor. Bila dah lapar, apa lagi boleh la singgah di Burger Jalanan HQ ni kan. InsyaAllah sedap.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/burgerjalananHQ/

Dah baca tu, jangan lupa untuk kongsikan ye. Selamat menjamu selera. Adios !

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *