3 Tempat Makan Best Western Di Kajang, Selangor

| December 11, 2018 | 0 Comments

3 Tempat Makan Best Western Di Kajang, Selangor | Khalifah Media Networks – Pernah alami tak pengalaman dimana anda sudah sampai disesuatu tempat yang dikunjungi atau mahu bercuti, perkara penting difikirkan adalah dimana tempat menjamu selera. Sudah semestinya kita mahukan tempat makan yang sedap dan selesa untuk makan kan?

Jangan runsing, disini ada 3 pilihan kami cadangkan pada anda tempat makan best western yang boleh tahan sedap di Kajang, Selangor. Apalah salahnya andai mencubanya jika sudah berdekatan dengan tempat penginapan anda kan? Mari kita ketahui dengan lebih lanjut 3 tempat makan best di Kajang ini.

1. MARJORINA CAFE

Rasa bosan dengan makanan melayu? Sekali sekala jika ke Kajang, Selangor, apa salahnya cuba makan makanan berkonsepkan barat yang sedap. Datanglah ke Marjorina Cafe kerana di sana terdapat masakan ala barat yang boleh anda nikmati. Antaranya ialah aneka western food dan banyak lagi. Anda akan rasa berbaloi makan di restoran ini kerana harganya yang setanding dengan rasanya.

Jom lihat beberapa gambar menu yang dihindangkan, mana tahu anda terasa nak mencubanya nanti. Ayuh cuci mata dengan aneka sajian barat dibawah ini.

Ada bermacam lagi menu hebat yang disediakan. Jika anda rasa teringin untuk berkunjung ke restoran Marjorina Cafe ini, boleh ikuti alamat : C-35-GB, Jalan Prima Saujana 2/E, Seksyen 2, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor (berdekatan dengan Giant Kajang). Nak mudah boleh waze – Marjorina Cafe. Nombor Telefon: 03-8211 4256 untuk memudahkan anda membuat sebarang pertanyaan atau tempahan. Waktu Operasi bermula pukul 11.00 pm – 11.00 pm. So, boleh rancang perjalanan anda nanti untuk kesini.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/marjorinacafe/

2. NEVER GIVE UP CAFE

Teringin hendak makan makanan barat? Tercari-cari restoran makanan barat di area Kajang, Selangor ini? Saya cadangkan anda untuk pergi ke Never Give Up Cafe ni. Bila anda makan di sini tidak rugi rasanya jika mencuba masakan ala barat yang disediakan. Menu lain juga tidak kurang hebatnya dengan sekali suapan sahaja sudah terasa sedapnya. Datanglah ke Never Give Up Cafe terletak di Kajang, Selangor ini bagi memenuhi tekak anda yang inginkan makanan ala barat serta masakan tempatan.

Jom lihat gambar-gambar antara hidangan menarik yang ada di restoran Never Give Up Cafe ini. Anda pasti kecur liur melihat.

Rasanya bila lihat gambar ini pun dah tahu memang sedap kan? Kalau berhajat nak singgah ke, ini alamat yang perlu anda ikut : No 32, Jalan Dato Seri P. Alagendra 2, 43000 Kajang, Selangor. Kalau nak senang waze atau google maps – Never Give Up Cafe. Atau boleh call nombor telefon: 017-225 7352 untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/nevergiveupkafe/

3. WESTERN BOSKU

Bagi yang mencari makanan barat, boleh lah ke restoran ini. Western Bosku di Kajang ini menyediakan pelbagai makanan barat dan tempatan untuk disajikan. Peminat makanan barat yang lain, pastikan anda singgah makan di sini dalam suasana santai dan cozy. Restoran ini memang cantik dihiasi dengan gaya binaan memang terasa selesa untuk jamu selera. Memang merecikk habis. Jom cuci mata tengok beberapa gambar menu hebat lain yang mengiurkan.

Ini lokasi restoran Western Bosku di Kajang untuk maklumat anda : Jalan Seksyen 3/2, Taman Bukit Mewah, Kajang Utama, 43000 Kajang, Selangor. Boleh waze atau google maps – Western Bosku. Boleh juga hubungi nombor ini 011-6353 2002 untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan. Jika berhajat untuk membawa ahli keluarga ke sini nanti bolehlah membuat perancangan awal kan.

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/westernbosku/

Jom kongsikan artikel ini pada yang lain juga.. Semoga bermanfaat.

Tags: , , , , , , ,

Category: TEMPAT MAKAN BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *