Tubuh Berkecai, Seorang Lelaki Maut Dirempuh Tren Ekspres| Tubuh lelaki berkecai selepas dirempuh tren ekspres di Kampung Palekbang di sini, tengah hari tadi.

cebisan mayat berkecai

Mangsa dikatakan tidur di atas landasan kereta api sebelum dirempuh tren ekspres Timuran dari Johor Bahru ke Tumpat kira-kira jam 12.40 tengah hari tadi.

Menurut saksi, Osman Mohd Yusof, 57, berkata, dia yang sedang minum di kedai kopi berhampiran terdengar bunyi hon kereta api yang sangat kuat dan terkejut apabila tren itu berhenti secara mengejut.

“Saya terus menunggang motosikal menuju ke lokasi kereta api itu berhenti dan ternampak pemandunya turun dari gerabak dan saya bertanyakan apa yang berlaku.

“Pemandu itu memberitahu dia terlanggar seseorang dan saya segera menuju ke lokasi kira-kira 300 meter dari tren itu untuk melihat keadaan mangsa.

Tubuh Berkecai  Dan Cebisan Daging Merata

“Sebaik tiba di lokasi, saya sangat terkejut melihat tubuh mangsa yang berkecai yang mana tubuh serta kepala lelaki itu terpisah malah cebisan daging kelihatan di merata-rata,” katanya ketika ditemui di sini, hari ini.

Share.

Leave A Reply