Tag: Resepi Masakan Khairulaming

Resepi Tuna Sandwich

Resepi Tuna Sandwich

| January 16, 2020 | 0 Comments

Resepi Tuna Sandwich | Assalamualaikum. Hari ni ada idea ke nak buat resepi apa untuk sarapan pagi anda. Hah…. kalau anda masih tiada idea apakata kita buat Tuna Sandwich pagi ni. Resepi Tuna Sandwich yang cukup mudah, sedap, dan semestinya mengenyangkan menjadi pilihan ramai. Resepi Tuna Sandwich ni anda boleh tengok cara masakan daripada khairulaming. […]

Continue Reading

Resepi Cara Buat Apam Balik

Resepi Cara Buat Apam Balik

| January 15, 2020 | 0 Comments

Resepi Cara Buat Apam Balik | Hai.. Assalamualaikum. Ok hari ni min kongsikan kepada anda resepi Cara Buat Apam Balik. Selalu kita nampak Apam Balik ni jual di pasar malam kan? Apakata hari ni kita belajar sendiri buat Apam Balik di rumah sebagai hidangan anda bersama keluarga. Anak- anak mesti suka dengan Apam Balik anda […]

Continue Reading

Resepi Cara Buat Rojak Buah

Resepi Cara Buat Rojak Buah

| January 14, 2020 | 0 Comments

Resepi Cara Buat Rojak Buah|Assalamualaikum. Resepi kali ini ialah Resepi Cara Buat Rojak Buah. Sebut saja Rojak Buah mesti akan buatkan kita rasa terliur dengan rasa manisnya, pedas, masam dan macam-macam lah rasa istimewanya Rojak Buah ni kan. Jadi, kepada anda yang suka dengan Rojak Buah untuk dijadikan hidangan petang atau malam anda mencicah boleh […]

Continue Reading

Resepi Nasi Goreng Tomyam Sedap

Resepi Nasi Goreng Tomyam Sedap

| January 13, 2020 | 0 Comments

Resepi Nasi Goreng Tomyam Sedap |Assalamualaikum. Resepi kita hari ni ialah Nasi Goreng Tomyam yang sangat sedap, pedas, senang dan terliur. Hidangan ni sangat sesuai untuk di nikmati sebagai makan malam atau pagi anda. Anda yang gemar makan nasi goreng boleh cuba buat resepi sedap Nasi Goreng Tomyam daripada khairulaming ni. Bahan-Bahan Buat Nasi Goreng […]

Continue Reading

Resepi Cara Buat Ayam Madu

Resepi Cara Buat Ayam Madu

| January 11, 2020 | 0 Comments

Resepi Cara Buat Ayam Madu | Assalamualaikum. Hari ni apa kata kita buat resepi cara buat Ayam Madu yang rasanya manis, crispy dan sedap ni. Resepi Ayam Madu yang sedap dan senang nak masak semestinya menjadi kegemaran anda yang suka makan ayam. Rasa dah bosankan kalau asyik masak ayam dengan cara yang sama, jadi apakata […]

Continue Reading

Resepi Masakan Mee Goreng Basah Yang Sedap

Resepi Masakan Mee Goreng Basah Yang Sedap

| January 5, 2020 | 0 Comments

Resepi Masakan Mee Goreng Basah Yang Sedap |Assalamualaikum. Kepada anda yang masih tercari-cari resepi apa nak masak untuk hidangan waktu petang dan malam anda apakata kita cuba buat resepi masakan Mee Goreng Basah. Resepi masakan Mee Goreng Basah yang mudah untuk disediakan sesuai untuk hidangan anda sekeluarga. Jom kita cuba resepi sedap daripada khairulaming ni. […]

Continue Reading

Resepi Cara Buat Oden

Resepi Cara Buat Oden

| January 2, 2020 | 0 Comments

Resepi Cara Buat Oden| Hai. Siapa dekat sini masih lagi belum cuba oden yang jual dekat Family Mart? Walaupun resepi oden ni da viral tapi min belum pernah cuba lagi oden yang dah ada dekat Family Mart tu. So hari ni min nak cuba buat sendiri resepi cara buat oden dekat rumah. Anda pun boleh […]

Continue Reading

Resepi Masakan Kuey Teow Tomyam

Resepi Masakan Kuey Teow Tomyam

| January 1, 2020 | 0 Comments

Resepi Masakan Kuey Teow Tomyam|Assalammualaikum kepada peminat Tomyam.  Hari ni min cuba kongsikan kepada anda resepi Kuey Teow Tomyam yang mudah dan sedap. Resepi Kuey Teow Tomyam yang menjadi kegilaan rakyat Malaysia dengan rasa pedas, masam membuatkan anda terliur habis. Resepi Kuey Teow Tomyam ni sesuai dijadikan hidangan makan tengahari dan malam anda seisi keluarga. […]

Continue Reading

Resepi Makaroni Goreng

Resepi Makaroni Goreng

| December 29, 2019 | 0 Comments

Resepi Makaroni Goreng|Assalamualaikum. Hari ni kami kongsikan resepi Makaroni Goreng pula. Bagi anda yang suka makan makaroni bolehlah cuba resepi Makaroni Goreng ni. Resepi Makaroni Goreng yang mudah untuk dibuat dan sedap ni akan buatkan anda rasa lapor. Resepi tak mudah muak sebab resepi kali ni tidak menggunakan cheese. Kami cuba kongsikan kepada anda resepi […]

Continue Reading

Resepi Cara Buat Kek Batik Yang Simple dan Sedap

Resepi Cara Buat Kek Batik Yang Simple dan Sedap

| December 28, 2019 | 0 Comments

Resepi Cara Buat Kek Batik Yang Simple dan Sedap|Assalamuaikum. Hari ni kami teringin sangat nak buat kek batik. Kalau sebut jer kek batik pasti akan buatkan kita terbayang keenakan rasanya. Kek batik yang mudah, lembut dan sedap bila di makan pasti nak lagi. Resepi cara buat Kek Batik yang simple dan sedap ni, kami sharekan […]

Continue Reading